Restaurant Fuzeta Tapas

I dag hadde vi på ny en hyggelig lunsj hos Joaquim på restaurant Fuzeta Tapas. Joaquim og hans familiedrevne restaurant er alltid hyggelig å komme til. I dag syklet vi fra Olhao til Fuzeta, ca 12 km og en times rolig sykling. Joaquim  snakker flytende norsk etter å ha drevet restaurant Tenerife ved Yongstorget i Oslo i mange år. For noen år siden flyttet han og familien tilbake til fødebyen Fuzeta. Han har et stort og godt norsk og portugisisk nettverk og er alltid godt informert om ting og tang.

Vi spiste nydelig tapas og traff hyggelige mennesker. To tidligere fotballspillere fra Olhanenses forrige storhetstid på 60 tallet – Joaquim er også Olhanense fan –  og ikke minst traff vi to hyggelige damer fra Tromsø og Henningsvær som var på sykkeltur fra en gård en av dem eide utenfor Tavira. Vi hadde felles kjente og konkluderte fort med at av og til er verden liten.

Neste gang skal vi spise Joaquims bacalhau. Han har skrytt av den. Og Joaquim lager gjerne mat på oppfordring. Men da må du ringe han på forhånd slik at han får forberedt seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *